Links til lukkede platforme for deltagende skoler

Da OpenProcessing er amerikansk baseret, har projektet købt sig til lukkede platforme til de deltagende skoler, så vi er sikre på, at vi overholder gældende europæiske GDPR standarder, når eleverne skal oprette sig som brugere og interagere med de forskellige ressourcer på kodeplatformen.. Da det er en betalingsløsning, hvor hver elev koster et beløb, er dette desværre kun muligt at tilgå for de deltagende skoler i projektet. 
For andre interesserede kan linket nederst på denne side bruges til at se en åben version af kodeplatformen.

Link til åben platform for andre skoler

Dette link giver andre adgang til en åben version af denne. Her kan ressourcerne ses. og det er muligt at eksperimentere med at ændre i koderne direkte i ressourcerne uden login, men ændringer vil ikke kunne gemmes. 

Ligeledes vil besøgende heller ikke kunne oprette deres egne projekter på platformen. Den åbne kodeplatform fungerer altså bare som en sandkasse.


Bemærk dog, at hvis du opretter en bruger, er det muligt for at hente de forskellige ressourcer ved brug af "fork-funktionen", ned på din egen profil og gemme som et nyt (remixet) projekt - og selvfølgelig også at oprette helt nye projekter selv. 

Da der som beskrevet ovenfor står en amerikansk virksomhed bag OpenProcessing, vil dette ikke overholde gældende europæiske GDPR-standarder for eleverne - de må nøjes med sandkassen desværre.